Redacția

Editor:
Contentation sp. z o.o.
al. Piastów 22
71-064 Szczecin

Comitetul editorial:

ul. Puławska 228/22
02-670 Warszawa
Redacția@

Maria

Maria Toma
Redactor-șef

Salut! Sunt Maria, un călător al cuvintelor ce zboară pe aripi de inspirație. Ca redactor, simt că fiecare propoziție este un pas într-o lume nouă, plină de culoare și sens. Îmi place să transform idei în cuvinte frumoase, care să atingă sufletele cititorilor și să le încânte imaginația. Prin scrisul meu, aduc la lumină povești și experiențe ce definesc esența umană. Îmi place să explorez diverse teme și să învăț mereu lucruri noi, iar prin blogul meu, vă invit să călătorim împreună în lumea fascinantă a literelor. Haideți să descoperim frumusețea și puterea cuvintelor împreună!

Petre Oprea
Editor

Bună! Sunt Petre, un călător al literelor. Scriu cu pasiune și autenticitate, aducând în fiecare propoziție o doză de emoție. Fiecare articol este o călătorie în adâncurile sufletului meu, unde cuvintele devin povești vii. Îmi place să abordez subiecte diverse, de la artă la filozofie și călătorii. Sunt bucuros să împărtășesc cu voi pasiunea mea pentru scris și să ne aventurăm împreună prin lumea cuvintelor.

Radu Popescu
Editor

Salut! Sunt Radu, un pasionat al cuvintelor. Scriu cu inima și mintea deschisă către noi aventuri literare. Fiecare articol este o călătorie în universul imaginației, unde cuvintele devin povești captivante. Îmi place să explorez subiecte variate, de la călătorii la tehnologie și dezvoltare personală. Sunt fericit să împărtășesc cu voi gândurile mele și să vă conduc într-o călătorie plină de descoperiri și învățăminte. Haideți să explorăm împreună tainele scrisului și să descoperim magia cuvintelor!

Adi Ionescu
Editor

Salutare! Sunt Adi, un povestitor al gândurilor. Scriu cu entuziasm și curiozitate, căutând mereu să dezvălui frumusețea din fiecare propoziție. Fiecare articol este o călătorie în universul imaginației, unde cuvintele prind viață. Îmi place să explorez subiecte variate, de la natură la dezvoltare personală și gastronomie. Sunt fericit să împărtășesc cu voi bucuria scrisului și să ne aventurăm împreună prin tărâmul cuvintelor. Haideți să descoperim împreună magia literelor!